Duunirinki - usein kysytyt kysymykset

Pitääkö minulla olla verokortti työllistyäkseni duuniringissä vaikka olen alle 15-vuotias?

Kyllä. Verokortti tarvitaan palkan maksua varten. Alle 16 -vuotiaan vanhemmat voivat hankkia verokortin puhelimitse: 029497000 tai 16-vuotta täyttäneen vanhemmat voivat hakea nuoren korttia OmaVerossa. Lue lisää Vero.fi

Pitääkö duunirinkiläisen olla 4H-yhdistyksen jäsen?

Kyllä. Duunirinki työnvälityspalvelu on yhdistyksen jäsenille. Jäseneksi voit liittyä täällä.

Miten duunirinki eroaa 4H-yrittäjyydestä?

Duuniringissä Kauhajoen 4H-yhdistys on työnantajasi ja maksaa palkkasi. Yhdistys laskuttaa asiakasta työpalvelusta yhdistyksen hinnaston mukaisesti. Asiakas ei maksa palkkaa sinulle käteen. Duuniringin työkeikoista sovitaan kuitenkin aina yhdistyksen kanssa. 4H-yrittäjänä asiakas maksaa suoraan yrittäjälle. Yrittäjänä vastaat itse palvelusi hinnoittelusta, vakuutuksesta ja markkinoinnista eikä yhdistys ole työnantajasi.

Miten ilmoitan tehdyt tunnit?

Voit tulostaa tältä sivulta tuntilomakkeen tai hakea sen toimistolta. Lomake palautetaan yhdistykselle työkeikan jälkeen. Jos käyt useamman kerran saman asiakkaan luona, voit myös koota tunteja useammalta kerralta ja palauttaa lomakkeen sitten. Muista palauttaa tuntilistat kuun 1. päivänä, jos haluat palkan kuun 15. päivänä tai palauta tunnit 15. päivä, jos haluat palkan kuun viimeisenä päivänä!

Voinko saada kilometrikorvauksia, jos työkohde on keskustan ulkopuolella?

Kyllä. Kilometrikorvaus maksetaan sinulle valtion matkustussäännön mukaisesti, jos matka asiakaskohteeseen on Kauhajoen 4H-yhdityksen toimistolta yli 5 km / suunta. Merkitse työkohteen osoite ja kilometrit meno- ja paluumatkoilta yhteensä tuntilomakkeeseesi. Huom! Kilometrikorvaukseen oikeuttava työmatka alkaa ja päättyy aina yhdistyksen toimistolta ei sinun kotoasi!

Kuinka usein minun pitää ottaa töitä vastaan?

Poistamme Duuniringistä passiiviset jäsenet automaattisesti. Passiivinen jäsen ei ole ottanut vastaan työtä tai osallistunut Duuniringin toimintaan 3 kuukauteen. Tauoista voi aina sopia tarvittaessa yhdistyksen kanssa. Mikäli tiedät, ettet voi ottaa töitä hetkeen vastaan, ilmoita siitä meille, niin pysyt mukana toiminnassa.