Jäsenedut

4H:n jäsenenä kuulut suomen suurinpaan nuorisojärjestöön ja tuet toimintaamme. Sinulla on myös monia rahanarvoisia etuja käytössäsi. Liity jäseneksi nettisivulla liity.4h.fi

4H:n jäsenenä sinulla on käytössäsi digitaalinen jäsenkortti. Jäsenkortilta näet jäsenedut ja voit muokata tietojasi helposti. Pääset kirjautumaan omalle jäsenkortillesi osoitteessa oma.4h.fi. Jäsenkortin kautta pääset tarkistamaan ja muokkaamaan tietojasi. Perheen huoltajana pääset tarkistamaan ja muokkaamaan kaikkien perheen jäsenten tietoja. Käytä samaa matkapuhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta vain yhdellä henkilöllä. 

Käyttäjätunnuksesi on matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tilaa itsellesi salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Samalla toiminnolla voit tilata itsellesi uuden salasanan. 

Kauhajoen 4H-yhdistysksen jäsenedut:

Kesport Kauhajoki: 20% alennusta kengistä ja vaatteista

SotkaPirtti: 20 % alennus kahvilaostoista, lisäksi salin ja keittiön vuokrahinnasta -25€ viikonlopun vuorokausihinnasta

Pingviinijäätelökioski: 20 % alennusta jäätelöostoksista

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Lisäksi yhdistyksen vuokrattavista laitteista jäsenetuhinnat: https://kauhajoki.4h.fi/palvelut/vuokrataan/

Valtakunnalliset jäsenedut:

Rekisteröidy jäsenedut.fi-palveluun ja ota käyttöösi valtakunnallisia etuja eri yrityksiltä. Jäsenedut.fi kokoaa yhteen jäsenetuja tarjoavat yritykset ja yhdistysten jäsenet.

Palvelu tuo 4H-järjestön jäsenten saataville vaihtuvia jäsenetuja. Tarjolla on mm. lehti-, autoilu-, hotelli- ja ravintolaetuja sekä hyvinvointiin liittyviä etuja.

Esimerkiksi nämä edut, yritykset ja palveluntarjoajat voit hyödyntää jäsendut.fi-palvelun kautta:  F-Secure-tietourvaetu, Lehtikuninkaan hintaetuja lehtitilauksista, autonvuokrausetuja, Reima.com-etu, hotellietuja Tallinnassa ja Latviassa ja paljon muuta.

Tutustu jäsenedut.fipalveluun, ja lue tarkemmin näistä eduista sekä monista muista. Etukoodit saat käyttöösi rekisteröitymällä palveluun. Rekisteröintisivulta voi myös tilata palvelun uutiskirjeen. Uutiskirje on kätevin tapa saada tietoa uusista eduista ja jotkut edut ovat esillä ainoastaan uutiskirjeessä. Jokaisen kirjeen lopussa on linkki ”unsubscribe”, jota klikkaamalla uutiskirjeen voi peruuttaa milloin tahansa.