Palvelut

Työpalvelu

4H-yhdistys työllistää yli 15-vuotiaita nuoria 4H-työpalveluun. Yksityiset henkilöt tai yritykset voivat tilata työpalvelun kautta 4H-nuoria moniin erilaisiin töihin.

Alla olevalla lomakkeella voit tilata tarvitsemasi työpalvelun yhdistykseltä. Huomioithan, että suurin osa tarjolla olevista palveluista on kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä. Nuoret tekevät töitä pääasiassa iltaisin, viikonloppuisin ja koulujen loma-aikoina.

Työpalvelussa 4H-yhdistys hoitaa varsinaisen työntilaajan puolesta lakisääteiset työnantajavelvoitteet. Työpalvelun hinnaston näet täältä!

Valitsemasi palvelun jälkeen kerrothan työtehtävästä mahdollisimman tarkat tiedot ja täydennykset, kuten esimerkiksi lasten ja lemmikkien lukumäärän/iän, piha-alueen koon ja työkoneiden tyypin (päältäajettava vai työnnettävä). Tällöin saamme mahdollisimman sopivan työntekijän juuri oikealle asiakkaalle juuri oikeaan työhön. 

Otamme yhteyttä mahdollisimman pian, kun olemme saaneet työhösi tekijän. Halutessasi voit työllistää suoraan 4H-yrittäjiämme, joiden yhteystiedot löytyvät osoitteesta https://kauhajoki.4h.fi/4h-yritys/ .

Kiireellisissä tapauksissa, muutoksissa ja halutessasi lisätietoja otathan yhteyttä suoraan toiminnanjohtaja Ninan numeroon 040-519 2214!

Yhdityksessä on lukuisia nuoria eri aloilta ja erilaisille harrastustaustoilla ja -taidoilla. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan ja etsitään työhösi osaava nuori! Samalla tarjoat oman paikkakuntasi nuorille arvokasta työkokemusta tulevaisuudelle!

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kuva: Emmiina Korte