Palvelut

Työpalvelu "duunirinki"

4H-yhdistys työllistää yli 15-vuotiaita nuoria 4H-työpalveluun. Yksityiset henkilöt tai yritykset voivat tilata työpalvelun kautta 4H-nuoria moniin erilaisiin töihin.

Vasemalla on nähtävissä työpalveluita tarjoavia ja duunirinkiimme kuuluvien nuorten esittelyt. Nuoret ovat itse kertoneet omalla palstallaan enemmän itsestään ja osaamisestaan. Nuoria on jaoteltu hieman heidän työkokemuksensa, käytyjen koulutusten ja mielenkiintonsa mukaan mm. lastenhoitajiin ja koiranhoitajiin. Suurin osa nuorista on valmiina tekemään työtä kuin työtä, mutta omassa esittelyssään nuoret pääsevät kertoneet hieman toiveitaan työtehtävistä. 

Tavoitteenamme on yhdistää nuoret ja työpalvelua tarvitsevat asiakkaat mahdollisimman täydellisesti. Jos löydät juuri sinulle sopivan nuoren esittelyiden perusteella, kerrothan siitä meille. 

Alla olevalla lomakkeella voit tilata tarvitsemasi työpalvelun ja esittää toiveen työtä tekevästä nuoresta yhdistykseltä. Huomioithan, että suurin osa tarjolla olevista palveluista on kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä. Nuoret tekevät töitä pääasiassa iltaisin, viikonloppuisin ja koulujen loma-aikoina.

Työpalvelussa 4H-yhdistys hoitaa varsinaisen työntilaajan puolesta lakisääteiset työnantajavelvoitteet. 

Valitsemasi palvelun jälkeen kerrothan työtehtävästä mahdollisimman tarkat tiedot ja täydennykset, kuten esimerkiksi lasten ja lemmikkien lukumäärän/iän, piha-alueen koon ja työkoneiden tyypin (päältäajettava vai työnnettävä). Tällöin saamme mahdollisimman sopivan työntekijän juuri oikealle asiakkaalle juuri oikeaan työhön. 

Otamme yhteyttä mahdollisimman pian, kun olemme saaneet työhösi tekijän. Halutessasi voit työllistää suoraan 4H-yrittäjiämme, joiden yhteystiedot löytyvät osoitteesta https://kauhajoki.4h.fi/4h-yritys/ .

Kiireellisissä tapauksissa, muutoksissa ja halutessasi lisätietoja otathan yhteyttä suoraan toiminnanjohtaja Ninan numeroon 040-519 2214!

Yhdityksessä on lukuisia nuoria eri aloilta ja erilaisille harrastustaustoilla ja -taidoilla. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan ja etsitään työhösi osaava nuori! Samalla tarjoat oman paikkakuntasi nuorille arvokasta työkokemusta tulevaisuudelle!


Hinnasto:

Puutarhanhoito, lastenhoito 17,50 € / h
Siivous 20 € / h

Hinnat sisältävät Alv:n 24 %.
Lisäksi asiakkaalta laskutetaan työntekijän matkakulut valtion matkustussäännön mukaisesti mikäli matka on pidempi kuin 5 km / suunta.


Laskutuslisä jokaisen laskun yhteydessä 2 € (sis. Alv. 24 %).

Laskutuslisää ei peritä, jos laskun voi lähettää sähköpostilla.

Muista käyttää kotitalousvähennys!

HUOM! Mikäli tarvitset koirallesi tai muille eläimille pidempiaikaista hoitajaa, ota yhteyttä niin räätälöidään sinulle ja kukkarollesi sopiva paketti!

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kuva: Emmiina Korte