You Are Star -hanke

Hanketyöntekijä
Ronja Kuokkanen
044 2396503
ronja.kuokkanen@4h.fi

Nuorille kansainvälistä toimintaa ja uusia ideoita työllisyyteen ja yrittäjyyteen!

YAS - tarjoaa nuorille tukea työllistymiseen ja yrittäjyyteen sekä tuo Suupohjaan nuorten kansainvälistä toimintaa.

Kaikki lähtee nuorten omista kiinnostuksenkohteista ja aktiivisesta osallistumisesta. Hanke on kauhajokisille ja teuvalaisille 14-18-vuotiaille nuorille, jotka haluavat työllistää itsensä ja/tai osallistua kansainväliseen toimintaan aiheena nuorten yrittäjyys.

  • Nuorille järjestetään koulutuksia, jotka lisäävät osaamista sekä valmiuksia työelämään tai tukevat oman 4H-yrityksen perustamista.
  • Nuoria tuetaan itsensä työllistämiseen hänelle sopivimmalla tavalla, se voi olla vaikka 4H-yrittäjyys tai yhdistyksen duuniringin välittämät keikkatyöt.
  • Nuorten kanssa ideoidaan omien 4H-yritysten markkinointia ja parannetaan yritysten näkyvyyttä esimerkiksi digimarkkinointia kehittämällä.

Nuorisovaihto teemalla nuorten yrittäjyys

  • Viikon matka syyslomalla Eurooppaan.
  • Kootaan 10 nuoren tiimi, jonka kanssa valitaan vaihdon kohdemaa, ideoidaan vaihtoviikon ohjelmaa ja vaihdetaan ideoita kohdemaan nuorten kanssa.Tiimi tapaa säännöllisesti.
  • Nuorten suunnitelmien pohjalta haetaan Erasmus +Youth in Action rahoitus, joka kattaa matkakustannukset.
  • Vaihtoviikolla tutustutaan kohdemaan nuorten tiimiin, tehdään yritysvierailuja ja toteutetaan omia tempauksia sekä koetaan elämyksiä vapaa-ajan seikkailuissa.
  • Vaihtoon kuuluu myös myöhemmin toteutuva tutuksi tulleen nuorisoryhmän vastavierailu Suomessa. Vaihtoviikolla ideoidaan ulkomaalaisten vieraiden kanssa pop up-yritykset ja toteutetaan ne.

Miten mukaan?

Nuorisovaihtotiimiin haetaan vapaamuotoisella hakukirjeellä. Kirjeessä kerro itsestäsi, ajatuksistasi yrittäjyydestä ja kiinnostuksestasi kansainväliseen vaihtoon. Motivaatio osallistua ja sitoutua tiimin tapaamisiin on tärkeä. Palauta hakukirje ronja.kuokkanen@4h.fi tai täytä se sähköisesti alla olevalla lomakkeella. 

Kurssit ovat avoimia kaikille Kauhajoen jaTeuvan 14-18-vuotiaille nuorille. Kursseista lisätietoa täällä. Seuraa myös hankkeen some -kanavia Facebookissa ja Instagramissa!

Hakukirje nuorisovaihtotiimiin

Hae tällä lomakkeella mukaan nuorisotiimiin, joka ideoi ja toteuttaa kansainvälisen nuorisovaihdon.

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

@youarestarhanke
@youarestar_hanke