Nuori - työllisty Duuniringissä

Erilaisia keikkatöitä

Oletko valmis tekemään monipuolisesti keikkatöitä? Oletko luotettava ja motivoitunut työntekijä, jolle voimme tarjota töitä opintojen oheen, viikonlopuiksi ja loma-aikoina? Ilmoittaudu Duunirinkiin!

Kauhajoen 4H-yhdistyksen työpalvelu "Duunirinkiin" voivat hakea 13- 28 vuotiaat nuoret.

4H-yhdistys toimii työnantajanasi ja maksaa palkkasi. Välitämme sinulle keikkatöitä asiakkaiden luokse. Asiakkaina voivat olla yksityishenkilöt, yritykset ja kunnat. Keikkatöitä on tarjolla hyvin monenlaisia esim. kodin siivoustöitä, ikkunan pesua, nurmikon leikkuuta ja muita puutarhatöitä tai lumitöitä ja lasten- ja lemmikkienhoitoa. Palkkaa maksamme tehtyjen tuntien mukaan.

Yhdistyksen välittämien töiden lisäksi Duuniringissä nuoret toimivat aktiivisesti työllistääkseen itse itsensä ja kehittääkseen työelämätaitojaan. Duuniringin säännöllisissä kokouksissa nuoret pohtivat omaa osaamistaan ja sen markkinointia, toteuttavat markkinointitoimenpiteitä työkeikkojen hankkimiseksi. Omaa osaamista kehitetään yhdessä 4H-yhdistyksen työntekijän kanssa sekä tarpeen mukaan järjestettävissä koulutuksissa.

Työllistymisen lisäksi nuoret luovat kontakteja paikkakunnalla toimiviin työnantajiin ja saavat mahdollisuuden tutustua eri yrityksiin ja ammatteihin.

Miten pääsen työntekijäksi duunirinkiin?

Täytä alla oleva hakemus ja me otamme sinuun yhteyttä. Kaikki Duunirinkiin hakevat osallistuvat ensin haastatteluun ja perehdytykseen Kauhajoen 4H-yhdistyksen toimistolla. Yhdessä käymme läpi kaikki tarvittavat asiat duuniringissä työskentelystä.

Kaikki Duuniringissä työskentelevät ovat myös yhdistyksen jäseniä. Jäseneksi voit liittyä täällä.

HUOM! Voit myös työllistyä yhdistyksessä vuosittain kesätöihin, kerhonohjaajana tai perustaa oman 4H-yrityksen.

Hae töihin duunirinkiin! 

Alla olevalla lomakkeella voit kertoa perustiedot itsestäsi ja osaamisestasi. Kerro mahdollisimman tarkasti etenkin suoritetut koulutukset ja kurssit, sekä käytettävyytesi ja toimialueesi. 

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.