Työllisty!

Työllisty yhdistyksessä!

Kauhajoen 4H-yhdistyksellä on toiminnassa työpalvelu "duunirinki". Duunirinkiin voivat ilmoittautua kaikki keikkatöistä kiinnostuneet ja motivoituneet nuoret. Keikkatöitä on tarjolla hyvin monenlaisia ja voitkin kertoa ilmoittautuessasi, minkälaisia töitä teet mieluiten, mitä koulutuksia/ harrastuksia sinulla on ja kuinka olet käytettävissä. Jos sinulla on suoritettuna esim. hygieniapassia tai koiranhoitokoulutusta, kerrothan siitä meille. Meidän tehtävämme on löytää työpalvelusta tilanneelle asiakkaalle hänen tarpeitaan parhaiten vastaava työntekijä. 

Jos kiinnostuit, löydät tämän tekstin alta ilmoittautumislomakkeen, jolla voit kertoa halukkuudestasi työllistyä yhdistykselle. Voit halutessasi kirjoittaa mainostekstin itsestäsi, joka julkaistaan palvelut-välilehdellä, jossa asiakkaat voivat etukäteen tutustua nuoriin työntekijöihin. 

Muutoin voit työllistyä yhdistyksessä vuosittain kesätöihin sekä kerhonohjaajana :) 

 

Nuori!

Haluatko ansaisi omaa rahaa, omien aikataulujesi mukaisesti? Oletko valmis tekemään monipuolisesti keikkatöitä vai onko sinulla harrastuneisuutta tai kokemusta jostain tietystä työstä? Oletko luotettava ja motivoitunut työntekijä, jolle voimme tarjota töitä opintojen oheen, viikonlopuiksi ja loma-aikoina? 

Ilmoittaudu duunirinkiin! 

Alla olevalla lomakkeella voit kertoa perustiedot itsestäsi ja osaamisestasi. Kerro mahdollisimman tarkasti etenkin suoritetut koulutukset ja kurssit, sekä käytettävyytesi ja toimialueesi. Näin ollen emme häiritse sinua liian kaukana sijaitsevilla työkeikoilla. 

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.