Nuori - työllisty Duuniringissä

Erilaisia keikkatöitä

Oletko valmis tekemään monipuolisesti keikkatöitä? Oletko luotettava ja motivoitunut työntekijä, jolle voimme tarjota töitä opintojen oheen, viikonlopuiksi ja loma-aikoina? Ilmoittaudu Duunirinkiin!

Kauhajoen 4H-yhdistyksen työpalvelu "Duunirinkiin" voivat hakea keikkatöihin haluavat 13- 28 vuotiaat nuoret. 4H-yhdistys toimii työnantajanasi ja maksaa palkkasi. Välitämme sinulle keikkatöitä asiakkaiden luokse. Asiakkaina voivat olla yksityishenkilöt, yritykset ja kunnat. Keikkatöitä on tarjolla hyvin monenlaisia esim. kodin siivoustöitä, ikkunan pesua, nurmikon leikkuuta ja muita puutarhatöitä tai lumitöitä ja lasten- ja lemmikkienhoitoa. Palkkaa maksamme tehtyjen tuntien mukaan.

HUOM! Voit myös työllistyä yhdistyksessä vuosittain kesätöihin, kerhonohjaajana tai perustaa oman 4H-yrityksen.

 

Miten pääsen työntekijäksi duunirinkiin?

Täytä alla oleva hakemus ja me otamme sinuun yhteyttä. Kaikki Duunirinkiin hakevat osallistuvat ensin haastatteluun ja perehdytykseen Kauhajoen 4H-yhdistyksen toimistolla. Yhdessä käymme läpi kaikki tarvittavat asiat duuniringissä työskentelystä.

 

Ilmoittaudu duunirinkiin! 

Alla olevalla lomakkeella voit kertoa perustiedot itsestäsi ja osaamisestasi. Kerro mahdollisimman tarkasti etenkin suoritetut koulutukset ja kurssit, sekä käytettävyytesi ja toimialueesi. Voit halutessasi kirjoittaa itsestäsi myös esittely tekstin, joka näkyy sivullamme asiakkaille.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.