Kerhot

Liikunta- ja leikkikerho on eskareista kolmosluokkalaisille suunnattu liikuntakerho, jossa nimensä mukaisesti liikutaan ja leikitään ohjaaja Idan johdolla. Kerho kokoontuu painisalilla keskiviikkoisin klo 16-17. Ennakkoilmoittautuminen.

4H-kerho (6-12v.) on iloista toimintaa, kavereita ja yhdessä tekemistä. 4H-kerho on sinun juttusi, jos tykkäät käsillä tekemisestä ja liikkumisesta ryhmässä. Kerhossa leikitään, askarrellaan, kokataan ja pelataan. Kerhossa ohjaajina toimivat koulutetut vapaaehtoiset kerhonohjaajat. Kerholaisten toiveet otetaan huomioon kerhon toimintaa suunniteltaessa.        Ei ennakkoilmoittautumista.

  • Hangaskylän 4H-kerho tiistaisin klo 18-19 Metsäpirtillä
  • Perälän 4H-kerho keskiviikkoisin klo 17.30-18.30 koululla
  • Hyypän 4H-kerho torstaisin klo 17.30-18.30 Niittyvillassa

Sählykerhossa Kainaston koululla pelaillaan sählyä rennolla otteella. Mukaan voit ottaa vaaleapohjaiset sisäpelikengät, juomapullon ja sählymailan. Ennakkoilmoittautuminen.

Akrokerhossa liikutaan ja opitaan akrobatiavoimistelun liikkeitä rennolla asenteella.Kerho kokoontuu Aron koululla. Kerhoa ohjaavat akrobatiavoimistelua harrastavat nuoret. Ennakkoilmoittautuminen.

Riista-ja kalakerhossa aiheina ovat luonto, metsästys ja kalastus. Jos nämä asiat kiinnostavat sinua, tämä on sinun kerhosi! Yhteistyökumppaneina ovat Kauhajoen kalastusseura, Riistanhoitoyhdistys ja MHY Lakeus. Kerho on suunnattu 3-6 luokkalaisille. Ennakkoilmoittautuminen. Kerho kokoontuu 12 kertaa sekä syys- että kevätkaudella ajalla 8.9-1.12.20 ja 26.1-20.4.21.

Safkasankarit -teemakerhon tavoitteena on herättää kiinnostus yrittäjyyttä ja ruoan valmistusta kohtaan. Kerhossa opitaan itse tekemällä ja kokeilemalla. Tarkoituksena on järjestää pop up-kahvila kerholaisten kanssa. Kerho on tarkoitettu 4-6 luokkalaisille ja se kokoontuu yläkoulun kotitalousluokassa. Safkasankarit-kerhosta tulee lisäksi tarvikemaksu, joka on 25€. Ennakkoilmoittautuminen. Kerho kokoontuu 10 kertaa sekä syys- että kevätkaudella ajalla 23.9-2.12.20 ja 20.1-1.4.21.

Kässäkerhossa tehdään askareluja ja käsitöitä ohjaaja Eveliinan kanssa. Kerho kokoontuu Teuvan yhtenäiskoulun käsityöluokassa (2 krs.) keskiviikkoisin klo 17-18.30. Kerho alkaa 9.9 ja kokoontuu 12 kertaa syys-ja kevätlukukaudella.

Lemmikkikerho on eläinystävien oma kerho! Kerho toteutetaan yhteistyössä Lemmikkien lomakodin kanssa ja kokoontuu Florican putiikilla sekä myös hoitolalla. Kerhossa opit lemmikkieläimistä ja niiden hoidosta. Kerho ei sovellu allergisille ja se kokoontuu 10 kertaa 6.10 alkaen. Ohjaajana toimii koulutettu eläintenhoitaja-trimmaaja Lenita Vainio. Kerhoon mahtuu 10 ensimmäistä. Ennakkoilmoittautuminen.

Huomioithan, että kerhossa voi käydä tutustumassa ilmaiseksi kaksi kertaa, jonka jälkeen maksetaan 4H:n jäsenmaksu 35€/vuosi. 4H:n jäseneksi liitytään nettisivujen kautta:https://kauhajoki.4h.fi/liity-jaseneksi/, jonka jälkeen saat laskun kotiisi. Liittyessä jäsenmaksun voi maksaa myös verkkopankissa. 4H-jäsenet ovat vakuutettuja kaikissa 4H:n järjestämissä kerhoissa ja tapahtumissa.

HUOM! Liikunnallisiin harrastuksiin, voi myös hakea kaupungin tuen, mikäli perheessä on lomautuksia tms. Lue alla oleva tiedote!

Teemakerhoihin otetaan max. 12 kerholaista ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä!