Kerhot

Kerhoinfo (ilmoittautuminen alla):

 

4H-kerho (6-12v.) on iloista toimintaa, kavereita ja yhdessä tekemistä. 4H-kerho on sinun juttusi, jos tykkäät käsillä tekemisestä ja liikkumisesta ryhmässä. Kerhossa leikitään, askarrellaan, kokataan ja pelataan. Kerhossa ohjaajina toimivat koulutetut vapaaehtoiset kerhonohjaajat. Kerholaisten toiveet otetaan huomioon kerhon toimintaa suunniteltaessa.

Sählykerhossa pelaillaan sählyä rennolla otteella. Aluksi ja lopuksi leikitään. Mukaan voit ottaa vaaleapohjaiset sisäpelikengät, juomapullon ja sählymailan. Kerhoon on ennakkoilmoittautuminen ja kerho toteutuu, kun osallistujia on vähintään 8.

Kepparikerhossa hypitään esteitä ja kouluratsastetaan sekä tuunataan varusteita ja tehdään muita heppahöperöiden juttuja.Kerhoon on ennakkoilmoittautuminen ja kerho toteutuu, kun osallistujia on vähintään 8.

Akrokerhossa liikutaan ja opitaan akrobatiavoimistelun liikkeitä rennolla asenteella.Kerhoon on ennakkoilmoittautuminen ja kerho toteutuu, kun osallistujia on vähintään 8.

Riista-ja kalakerhossa aiheina ovat luonto, metsästys ja kalastus. Jos nämä asiat kiinnostavat sinua, tämä on sinun kerhosi! Yhteistyökumppaneina ovat Kauhajoen kalastusseura, Riistanhoitoyhdistys ja MHY Lakeus. Kerho on suunnattu 3-6 luokkalaisille.

Safkasankarit -teemakerhon tavoitteena on herättää kiinnostus yrittäjyyttä ja ruoan valmistusta kohtaan. Kerhossa opitaan itse tekemällä, tutkimalla ja kokeilemalla. Jos lapset innostuvat, yrittäjyys tulee mukaan myyntitempauksina, joilla kerätään rahaa kevätretkeen. Kerho on tarkoitettu 4-6 luokkalaisille.

Huomioithan, että kerhossa voi käydä tutustumassa ilmaiseksi kaksi kertaa, jonka jälkeen maksetaan 4H:n jäsenmaksu 35€/vuosi. 4H:n jäseneksi liitytään nettisivujen kautta:https://kauhajoki.4h.fi/liity-jaseneksi/, jonka jälkeen saat laskun kotiisi. Liittyessä jäsenmaksun voi maksaa myös verkkopankkitunnuksilla. 4H-jäsenet ovat vakuutettuja kaikissa 4H:n järjestämissä kerhoissa ja tapahtumissa.

Teemakerhoihin otetaan max. 12 kerholaista ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä!

KERHOKAUSI ALKAA VIIKOLLA 36, ELI 2.9.2019 ALKAEN.

Ilmoittautuminen kerhoihin

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.