Kerhot

4H-kerho (6-12v.) on iloista toimintaa, kavereita ja yhdessä tekemistä. 4H-kerho on sinun juttusi, jos tykkäät käsillä tekemisestä ja liikkumisesta ryhmässä. Kerhossa leikitään, askarrellaan, kokataan ja pelataan. Kerhossa ohjaajina toimivat koulutetut vapaaehtoiset kerhonohjaajat. Kerholaisten toiveet otetaan huomioon kerhon toimintaa suunniteltaessa.        Ei ennakkoilmoittautumista.

  • Hangaskylän 4H-kerho tiistaisin klo 18-19 Metsäpirtillä
  • Hyypän 4H-kerho keskiviikkoisin klo 17.30-18.30 Niittyvillassa

Sählykerhossa Kainaston koululla pelaillaan sählyä rennolla otteella. Mukaan voit ottaa vaaleapohjaiset sisäpelikengät, juomapullon ja sählymailan. Kerho alkaa 7.9. Ennakkoilmoittautuminen.

Riista-ja kalakerhossa aiheina ovat luonto, metsästys ja kalastus. Jos nämä asiat kiinnostavat sinua, tämä on sinun kerhosi! Yhteistyökumppaneina ovat Kauhajoen kalastusseura, Riistanhoitoyhdistys ja MHY Lakeus. Kerho on suunnattu 4-7 luokkalaisille. Ennakkoilmoittautuminen. Kerho kokoontuu 10 kertaa sekä syys- että kevätkaudella ajalla. Aloitusajankohta ilmoitetaan vkolla 34.

Safkasankarit -teemakerhon tavoitteena on herättää kiinnostus yrittäjyyttä ja ruoan valmistusta kohtaan. Kerhossa opitaan itse tekemällä ja kokeilemalla. Tarkoituksena on järjestää pop up-kahvila kerholaisten kanssa. Kerho on tarkoitettu 3-5 luokkalaisille ja se kokoontuu yläkoulun kotitalousluokassa.  Ennakkoilmoittautuminen. Kerho kokoontuu 12 kertaa sekä syys- että kevätkaudella ajalla 14.9-7.12.21 ja 18.1-12.4.22.

Safkasankarit kattaa maailman-kerho on Safkasankarit kansainvälisellä twistillä ja se on suunattu 6-7 luokkalaisille. Kokoontumisjat samat kuin Safkasankareilla, kellonaika 18.15-19.45.

Kädentaitajat-kerhossa tehdään askarteluja ja käsitöitä. Kerho on suunnattu 3-6 luokkalaisille ja se kokoontuu 12 kertaa kevätlukukaudella 2022, mikäli on tarpeeksi osallistujia. Kerho kokoontuu Räimiskän yläkerrassa tiistaisin klo 17-18.30 ajalla 25.1-21.4.2022.

Kädentaitajat Päntäne-kerho kokoontuu Nuorisoseuralla kymmenen kertaa torstaisin klo 17-18.30 ajalla 27.1-7.4.2022. Kerho on suunnattu 3-6 luokkalaisille.

Metsäsalapoliisit-kerhossa innostutaan metsäluonnosta, sen tutkimisesta ja havainnoinnista. Kerhossa opitaan itse tehden, leikkien, tutkien ja kokeillen. Metsäsalapoliisit kokoontuvat 8 kertaa Sotkassa keväällä ajalla 23.3-11.5.2022.

 

Kerhotoiminnan jatkuvuuden tukemiseksi toivomme, että kerholainen liitetään yhdistyksen jäseneksi. 4H:n jäsenmaksu 35€/vuosi ja jäseneksi liitytään nettisivujen kautta:https://kauhajoki.4h.fi/liity-jaseneksi/, jonka jälkeen saat laskun kotiisi. Liittyessä jäsenmaksun voi maksaa myös verkkopankissa. 4H-jäsenet ovat vakuutettuja kaikissa 4H:n järjestämissä kerhoissa ja tapahtumissa.

Teemakerhoihin otetaan max. 12 kerholaista ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä! Kerho tarvitsee toteutuakseen 8 osallistujaa.

Kerhot eivät kokoonnu koulujen loma-aikoina (vko 42 ja vko 9).

 

Ilmoittautuminen kerhoihin

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.