Hae meille kesätöihin tai kerhonohjaajaksi !

Etsimme kerhonohjaajia myös kesäkerhoihin

Kerhonohjaajana vedät itsenäisesti viikoittain toistuvaa kerhotoimintaa. Kerhojen teemoihin pääset itse vaikuttamaan oman osaamisesi ja kiinnostuksiesi kautta. Kerhonohjaajana toimit itsenäisesti 4H arvojen mukaan. Tehtävä sopii hyvin esim. opiskelijoille tai toisen työn oheen.

Kerhonohjaajia tarvittaisiin tällä hetkellä Teuvalla Perälään sekä Kauhajoelle Päntäneelle. Kesäkerhot kokoontuvat keskustassa. Kesäkerhojen aiheena on ollut jalkapallo ja akro. Myös muita aiheita voi olla.

Edellytämme ohjaajilta intoa ohjaustyöhön, vastuullisuutta sekä itsenäistä työotetta! Ensiaputaidoista, hygieniaosaamisesta ja aikaisemmasta ohjauskokemuksesta voi olla etua. Työ sopii kuitenkin myös nuorelle! Perehdytämme työhön ja olemme ohjaajan tukena.

Kesätöihin jäätelökioskille tai kesäleirin apuohjaajaksi

Jäätelökioskille etsimme reippaita, asiakaspalveluhenkisiä nuoria. Täytät tänä vuonna vähintään 16-vuotta. Jäätelökioskilla työsuhteet ovat 2-4 kk, työaika noin 4 h päivässä. Olet myös valmis työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin. Jäätelökioskille työllistämme vähintään 4 nuorta. HAKU ON PÄÄTTYNYT 21.3.2021.

Kesäleirin apuohjaaja toimii täysi-ikäisen leiriohjaajan työparina. Tykkäät työskennellä lasten kanssa, olet reipas ja oma-aloitteinen. Kesääleirit ovat arkipäivisin kesäkuussa. Työaika on 6-7 h päivässä.


Kesätyönhaku  leirin apuohjaajaksi on päättynyt 28.3.2021.


Lisätietoja Nina Lauhaluoma, kauhajoki@4h.fi tai WhatsApp 040-519 2214.