Kerhot

Kerhoinfo:

 

Kerhot ovat kesätauolla ja jatkuvat taas vkolla 36, syyskuun alussa!

Tälle sivulle päivitetään tietoa kun asiat varmistuvat. Hyyppä, Hangaskylä ja Päntäne jatkuvat ainakin sekä sähly Kainastolla. Lisäksi suunnitteilla on teemakerhoja, mm. eräkerho 3-6 luokkalaisisille sekä kepparikerho.

 

4H-kerho (6-12v.) on iloista toimintaa, kavereita ja yhdessä tekemistä. 4H-kerho on sinun juttusi, jos tykkäät käsillä tekemisestä ja liikkumisesta ryhmässä. Kerhossa leikitään, askarrellaan, kokataan ja pelataan. Kerhossa ohjaajina toimivat koulutetut vapaaehtoiset kerhonohjaajat. Kerholaisten toiveet otetaan huomioon kerhon toimintaa suunniteltaessa.

Sählykerhossa pelaillaan sählyä rennolla otteella. Aluksi ja lopuksi leikitään. Mukaan voit ottaa sisäpelikengät, juomapullon ja sählymailan.


Kerhoihin ilmoittaudutaan paikan päällä.

Huomioithan, että kerhossa voi käydä tutustumassa ilmaiseksi kaksi kertaa, jonka jälkeen maksetaan joko 4H-jäsenmaksu 35€/vuosi tai kerhomaksu 25€/lukukausi


Ensimmäisellä kerhokerralla kerholainen saa mukaansa osallistumislomakkeen, jonka kerholainen täyttää yhdessä huoltajansa kanssa ja palauttaa kerhonohjaajalleen seuraavalla kerhokerralla. (Ohjaajat eivät voi ottaa jäsenmaksua käteisenä vastaan vaan jäsenmaksu laskutetaan aina Suomen 4H-liiton kautta). 4H-jäsenet ovat vakuutettuja kaikissa 4H:n järjestämissä kerhoissa ja tapahtumissa.