Kerhot

Kerhoinfo:

 

4H-kerho (6-12v.) on iloista toimintaa, kavereita ja yhdessä tekemistä. 4H-kerho on sinun juttusi, jos tykkäät käsillä tekemisestä ja liikkumisesta ryhmässä. Kerhossa leikitään, askarrellaan, kokataan ja pelataan. Kerhossa ohjaajina toimivat koulutetut vapaaehtoiset kerhonohjaajat. Kerholaisten toiveet otetaan huomioon kerhon toimintaa suunniteltaessa.

Sählykerhossa pelaillaan sählyä rennolla otteella. Aluksi ja lopuksi leikitään. Mukaan voit ottaa vaaleapohjaiset sisäpelikengät, juomapullon ja sählymailan.

Kepparikerhossa tehdään oma keppari, sille varusteita ym muita heppahöperöiden juttuja.

Akrokerhossa liikutaan ja opitaan akrobatiavoimistelun liikkeitä rennolla asenteella. AKROKERHO ON TÄYNNÄ!

TSEMI-kerho on yhteistyössä nuorisopalveluiden ja EHYT ry:n kanssa järjestettävä kerho 3-6 luokkalaisille. Kerholaisilla on etuoikeus osallistua syysloman TSEMI-leirille nuorisokeskus Marttisessa Virroilla.


Jos ei erikseen mainita, niin kerhoihin ilmoittaudutaan paikan päällä.

Huomioithan, että kerhossa voi käydä tutustumassa ilmaiseksi kaksi kertaa, jonka jälkeen maksetaan 4H:n jäsenmaksu 35€/vuosi.


Kerhokauden alussa kerholainen saa mukaansa osallistumislomakkeen, jonka kerholainen täyttää yhdessä huoltajansa kanssa ja palauttaa kerhonohjaajalleen seuraavalla kerhokerralla. (Ohjaajat eivät voi ottaa jäsenmaksua käteisenä vastaan vaan jäsenmaksu laskutetaan aina Suomen 4H-liiton kautta). 4H-jäsenet ovat vakuutettuja kaikissa 4H:n järjestämissä kerhoissa ja tapahtumissa. Huom! Lomakkeen tiedot voi täyttää myös nettisvuillamme "liity jäseneksi"- kohdassa.