Hae meille töihin

Sinustako 4H-ohjaaja yhdistykseemme?

Oletko sinä hakemamme tehopakkaus, joka vie nuorisotoimintamme nextille levelille?

Hemme työtäpelkäämätöntä osaajaa, joka vastaa yhdistyksemme nuorisotoiminnasta. Nuorisotoimintamme ydintä ovat lasten kerho- ja leiritoiminta, sekä erilaiset kurssit ja nuorten koulutukset. Työnkuvaasi kuuluu toiminnan kehittäminen, suunnittelu ja toteuttaminen.  Myös jäsenhankinta ja -pito kuuluvat työtehtäviisi.  Työ on monipuolista ja sinulla on hyvät vaikuttamismahdollisuudet sekä mahdollisuus hyödyntää omia vahvuuksiasi.  

Olet hakemamme henkilö, mikäli sydämesi sykkii lapsille ja nuorille. Olet idearikas, oma-aloitteinen, kykenet johtamaan omaan työtäsi. Tarvitset myös hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tietokoneen käyttö täytyy myös hallita. Oma auto on välttämätön ja työ sisältää ilta-ja viikonlopputöitä. Eduksi katsomme alan koulutuksen, harrastuneisuuden kädentaitojen, ruuan ja / tai luonnon parissa sekä työkokemuksen alalta.

Työ on kokoaikainen ja määräaikainen (12 kk)  ja palkkauksessa käytämme neuvonta-alan TESsiä, luokka N2.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluettelon kera osoitteeseen: kauhajoki@4h.fi viimeistään 31.3 mennessä. Haastattelut aloiutamme jo hakuprosessin aikana.


Ennen työpaikan vastaanottamista on esitettävä rikosrekisteriote (rikosrekisterilaki 6 § 2).